fbpx

GDPR

Обща информация за услугата

Регламентът за защита на личните данни (GDPR) е в сила от 25.05.2018 г. и е задължителен за всички фирми в държавите-членки на Европейския съюз, а размерът на санкциите при нарушение на Регламента достига до 20 милиона евро или 4-ри процента от международния оборот на фирмите (в зависимост коя от двете суми е по-голяма).

В тази връзка Търговско-Промишлена Камара – Пловдив съвместно с Българската търговско-промишлена палата (БТПП) и Асоциацията за защита на личните данни (АЗЛД) предлага съдействие на фирмите при адаптиране на тяхната дейност към изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679.

 

Комплексните услуги са оформени в пакети, съобразени със спецификата и възможностите на съответната фирма и включват дейности като:

– анализ (оценка) на текущото състояние на фирмата/организацията, за съответствие с условията на Регламента;
– план за имплементация с конкретни препоръчителни мерки;
– пакет на необходимите образци на документи (процедури, формуляри, бланки и др.);
– преценка (становище) относно наличието на предпоставки за необходимостта от назначаване на „длъжностно лице по защита на данните“;
– компютърни и технически тестове за оценка на сигурността на мрежите, трансфера на данни, уязвимостите при достъпа до лични данни;
– актуализация на документите в едногодишен срок, в случай на законодателни промени или въвеждане на нови добри практики.

Планира се провеждане на специализирани работни семинари.

Подробности и цени можете да намерите ТУК

За контакти

 

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games