След подписаното споразумение за побратимяване на Пловдив с град Лвов, Украйна, ще организираме бизнес-делегация до този град. Събитието ще има за цел насърчаване на директните контакти между българските и украинските делови среди при създаване на благоприятни условия за развитие на двустранните търговско-икономически отношения.

Бизнес – форумът  ще се проведе в периода 2-5 ноември 2016г. в гр. Лвов.

Участието в делегацията ще предостави възможност за осъществяване на преки бизнес контакти с украински компании и институции, възможности за развитие на търговско-икономическите връзки, бизнес климата и условията за инвестиции в Украйна, както и възможност за успешна реализация на проекти между двете държави. Ще се организират двустранни срещи на българските фирми с украинските предприемачи.

Ориентировъчните  разходи за един участник са: самолетен билет към  този момент по маршрут по избор: София – Виена – Лвов: 620 евро, София – Киев – Лвов: 250-330 евро, хотел  – 3 нощувки  – от 45 до 130 евро за нощувка.

Желаещите за участие във форума, могат да заявят своя интерес, като изпратят попълнена приложената регистрационна форма най-късно до 30 юли 2016г. на e-mail адрес: office@consulukr-plovdiv.bg и office@pcci.bg .

Допълнителна информация можете да получите на  тел. 032 655 311.

Лице за контакт – Маряна Имреорова.

Програмата на бизнес-форума ще бъде изпратена допълнително след уточняване на  участниците в делегацията.

Приложение: регистрационна форма

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games