fbpx

На 25-26-27 юни ТърговскоПромишлена Камара Пловдив ще бъде домакин на три последователни срещи с бизнеси от областта на строителството, ВЕИ и ОВК.

На срещите са поканени всички заинтересовани бизнеси, които искат да научат повече за възможностите за популяризиране на дейността си и сътрудничество с МултиХоум, а именно: участие в търговски изложения, придобиване на етикет „доверен доставчик“, продуктови презентации пред граждани, участие в съвместни проекти/ интегрирани услуги и др.

За участие е необходима предварителна регистрация: https://forms.gle/72KEPTZ3wxBLbLZ38

Проект МултиХоум има за цел да създаде специализирана интегрирана услуга за обновяване на жилища в област Пловдив, която ще подобри пазарните условия за цялостно обновяване на еднофамилни и многофамилни сгради, ще улесни собствениците и ще стимулира процеса по сградно обновяване в региона.

В тази връзка, провеждаме поредица от срещи с бизнес организации от сектора на сградно обновяване, на които:

  • Да разгледаме възможностите за бизнес сътрудничество между компании от сектора на сградното обновяване в регион Пловдив.
  • Да представим модела на сътрудничество по проект MultiHome и ползите за бизнесите (участие в търговски изложения, етикет „доверен доставчик“ и др.)
  • Да получим обратна връзка от бизнеса по основни проблеми и потенциали за развитие в сектора.

Най-любезно Ви каним да вземете участие в работните срещи: „Възможности за бизнес сътрудничество в сектора на сградното обновяване в гр. Пловдив“ с фокус върху фирми от сектор Строителство,  в сградата на Търговско-Промишлена Камара – Пловдив, ул. Самара 7,  ет.2., з. „Самара“, от 10:00 ч. до 12:30 ч.

! ВАЖНО: Срещите са профилирани по сектори: 

Направете своя избор на коя от срщите ще участвате, в линка за регистрация:

https://forms.gle/72KEPTZ3wxBLbLZ38

 

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games