fbpx

На 5 юни 2024 г. в сградата на Търговско-Промишлена Камара – Пловдив ще се проведе среща с бизнес асоциации и заинтересовани страни, фокусирана върху възможностите за бизнес сътрудничество в сектора на сградното обновяване в област Пловдив. Събитието ще се състои на ул. Самара 7, ет. 3, зала „Самара“.

Програма на събитието:

  • 10:00 – 10:30 Регистрация
  • 10:30 – 11:00 Приветствие от Ангел Хронев, Председател на Търговско – Промишлена Камара – Пловдив, и представяне на проект MultiHome и модела за сътрудничество с бизнеса за обновяване на жилищни сгради от Ина Карова, Енергийна Агенция – Пловдив.
  • 11:00 – 11:30 Дискусия на тема „Възможностите за бизнес партньорство с фирмите от сектора на сградното обновяване в регион Пловдив“ с Диляна Герджикова, Търговско – Промишлена Камара – Пловдив.
  • 11:30 – 12:00 Дискусия за разработване на критерии за етикет „доверени доставчици“ и привличане на подходящи бизнеси в платформата на MultiHome с Красимир Момчев, Енергийна Агенция – Пловдив.
  • 12:00 – 12:30 Дискусия за възможностите за финансиране на проекти за сградно обновяване – ситуацията в ЕС и България. Заключение и последващи дейности.

Информация за проект MultiHome:

Проект MultiHome има за цел да създаде специализирана интегрирана услуга за обновяване на жилища в област Пловдив. Проектът ще подобри пазарните условия за цялостно обновяване на еднофамилни и многофамилни сгради, ще улесни собствениците и ще стимулира процеса по сградно обновяване в региона. Повече информация може да намерите на официалния сайт на проекта MultiHome.

Регистрация:

За участие в събитието е необходима предварителна регистрация чрез този линк.

Контакти за повече информация:

  • Диляна Герджикова, Търговско-Промишлена Камара – Пловдив
  • Тел.: 0899221061
  • E-mail: office@pcci.bg

Заповядайте да се запознаете с възможностите за бизнес сътрудничество и да обсъдим предизвикателствата и потенциалите в сектора на сградното обновяване в област Пловдив!

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games