fbpx

Търговско – Промишлена Камара – Пловдив, като част от Мрежата Enterprise Europe Network взе участие в международна среща на Секторна група Земеделие и Храни по време на най-голямото изложение за технологии и оборудване в хранително-вкусовата промишленост Anuga FoodTech в Кьолн, Германия на 19-22 март 2024.

По време на изложението, секторна груpa Земеделие и Храни и колегите домакини от ZENIT организираха динамична програма:

  • Двустранни Б2Б срещи с повече от 200 участници в Европейския павилион в палата 5.2.
  • Фирмени представяния – кратки презентации от фирми пред аудитория от близо 100 представители на ЕЕН от цяла Европа (Match2Аchieve Pitching sessions).
  • Конферентна част: Дни на Европа – EU Days,  където взеха участие официални представители на Европейската Комисия – Дирекция DG GROW и Агенция за подкрепа на МСП (EISMEA).
  • Работни сесии на секторната група Земеделие и храни.

На изложението в Кьолн имаше 8 Български изложители – фирми произвеждащи машини, оборудване и инженерни решения за хранително-вкусовата промишленост, като 5 от фирмите бяха едни от най-разпознаваемите производители на машини от регион Пловдив: https://www.anugafoodtec.com/anuga-foodtec-exhibitors/list-of-exhibitors/ . Част от фирмите взеха участие в целенасочените Б2Б срещи, организирани от Мрежата ЕЕН.

Следете страницата на ЕЕН – България ( https://een.bg/ )  и централния сайт на Мрежата ( https://een.ec.europa.eu/ ) за подобни събития и възможности за участие.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games