fbpx

Каним Ви да вземете участие в Б2Б събитие по време на AnugaFoodTec в Кьолн, Германия на 19-23 март 2024!

AnugaFoodTec е един от водещите международни търговски панаири в сектор Производство на храни и напитки. Това е единственото в света търговско изложение, което обхваща всички аспекти на производството на храни и напитки – от технология на производството, технология на опаковането и безопасност на храните до дигитализация и логистични процеси.

По време на изложението, Мрежата Enterprise Europe Network организира B2B събитие с двустранни срещи и разнообразна съпътстваща програма: работилници, презентации и демонстрационни бизнес посещения на място в периода 19 до 22 март 2024 г.! Участниците имат възможност да установят нови партньорства с колеги от индустрията, експерти и потенциални клиенти. Международният характер на търговския панаир осигурява разнообразие от професионалисти, което улеснява международните контакти, които могат да отворят врати към нови пазари и бизнес възможности.

Като част от Мрежата Enterprise Europe Network Ви каним да се включите в целенасоченото B2B събитие по време на изложението ANUGA FOOD TEC: https://future-of-food.b2match.io/

Участието в събитието ви дава възможност предварително да установите контакт с потенциални партньори от изложителите и посетителите, да проучите техните профили и да запишете ефективни двустранни срещи.

Към момента в платформата се регистрирани 150 участници от 19 страни: https://future-of-food.b2match.io/components/27909

 

За участие в двустранните срещи е необходимо да направите безплатна регистрация в приложението B2match.

Срещите ще бъдат присъствени, а локацията на Б2Б събитието е в Hall 5.2, Stand A-120/D-129

 

––

Насоки за използване на приложението B2Match:

1./ Регистрация:

– безплатна: https://future-of-food.b2match.io/how-it-works

– нужно е да попълните подробен фирмен профил, за да може да привлечете подходящи партньори за срещи.

– задължително е да попълните т.н. Marketplace с информация за вашите продукти/услуги и търсени партньорства.

 

2./ Записване на срещи:

– От менюто Marketplace: https://future-of-food.b2match.io/components/27910 можете да разгледате профилите на вече регистрирани участници и да заявите среща.

– Срещите се провеждат според уточнения график, като за ваше улеснение можете да свалите и мобилното приложение на платформата B2match.

 

Оставаме на разположение за допълнителна информация и съдействие.

За контакт:

Диляна Герджикова

0899221061 / een@pcci.bg

 

 

 

 

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games