fbpx

Търговско-Промишлена Камара – Пловдив Ви кани на Регионална среща на социално отговорните работодатели  „УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ И СОЦИАЛНО ОТГОВОРЕН БИЗНЕС на  13 февруари 2024 г. /вторник/  13.00 – 17.00 ч., в гр. Пловдив, ул. Неофит Бозвели №38.

РЕГИСТРАЦИЯ ТУК!

Основни теми:

На срещата ще бъдат дискутирани темите за корпоративната социална отговорност и ползите за бизнеса и обществото, партньорството между институциите, работодателите, хората с увреждания, техните възможности и потребности.

Ще се обсъдят възможностите за партньорство с Национална асоциация на социално отговорните работодатели за развитието на условията в България за реализиране на социална отговорност, развитие на успешни практики за устойчиво развитие, осигуряване на съвременни модели на приобщаваща заетост и по-добър живот.

 

Организатори на срещата са:

Национална асоциация на социално отговорните работодатели /НАСОР и Списание Enterprise

 

Участници:

На срещата са поканени и ще вземат участие представители на Министерство на труда и социалната политика, Изпълнителна агенция за насърчаване на малкия и среден бизнес, Община Пловдив, Национална асоциация на социално отговорните работодатели, Търговско-Промишлена Камара – Пловдив, работодатели, експерти и представители на други организации и заинтересовани страни.

 

Програма:

Цялата програма на събитието, можете да видите тук: Програма събитие НАСОР

По време на събитието ще се състои и Работилница на тема: Социален стълб на устойчивост. Системи за отчитане на социалния компонент.  Доц. д-р Марина Стефанова, зам.-декан на СУ „Св. Климент Охридски, ще запознае с първите и най-важни стъпки, с които се тръгва по пътя на устойчивото развитие, как да определим кои са въздействията на нашата оперативна дейност върху природата и хората, как да ги оценим и др.

Работилницата  е подходяща за CEO, HR специалисти, мениджъри и специалисти по устойчивост и КСО!

Повече информация, програма и регистрация в приложения файл!

РЕГИСТРАЦИЯ ТУК!

 

 

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games