fbpx

Гръцка фирма продава имот в Комотини, който включва парцел с площ от 6,175 кв. м., на който се намира бетонна сграда с обща площ от 3,747 кв. м.

Местоположение – Парцелът се намира в община Комотини, област Родопи, област Източна Македония и Тракия, Гърция. Рразположен е на източната страна на града, на основния изход от града и на главния път към Индустриалната зона на Комотини, в рамките на урбанизираната зона на града. Центърът на града е на около 1500 метра западно от имота, а на около 500 метра на изток се намира възелът към моторната пътека Егнатия A2 (възел на моторната пътека Егнатия A2 – Изток Комотини), който също така е и връзката между пътя, свързващ Гърция и България (граничен пункт Нифея-Маказа) с моторната пътека Егнатия A2.

Примери за разстояния от имота:

  1. Пътно разстояние от Комотини до Солун е около 250 км (около 2 часа и 30 минути с кола).
  2. Пътно разстояние от град Александруполи и неговият пристанищен комплекс (маршрути към остров Самотраки) и международното летище „Демокрит“ е около 60 км (по-малко от 30 минути с кола).
  3. Пътно разстояние от град Керамоти, Кавала и неговият пристанищен комплекс (маршрути към остров Тасос) и международното летище „Александър Велики“ е по-малко от 100 км (около 1 час с кола).
  4. Пътно разстояние от Комотини до Пловдив, България е около 230 км (2 часа и 30 минути с кола).
  5. Пътно разстояние от Комотини до Букурещ, Румъния е около 470 км.

Имотът граничи с голям магазин за търговия на дребно и частна компания за доставка на електроматериали. Насрещно от пътя се намира фабрика за пластмаси. На около 1 километър разстояние от имота се намира Общинската болница на Комотини, централният офис на гръцката компания за доставка на електроенергия (Hellenic Electricity Distribution Network Operator S.A.), учрежденията и офисът на компанията за отпадъци на общината и обслужване на областта. На разстояние от около четири километра имотът е достъпен от частен център за диализа/клиника. Имотът също така се намира между два квартала с работни жилища, а непосредствено срещу има учебен комплекс. По входно/изходния път към Комотини, на който имотът има главен вход, се намират няколко предприятия в областта на продажбата на автомобили, сервиз и ремонт на автомобили, продажбата на хранителни стоки и хранителни стоки, както и големи супермаркети (ретейлъри).

Освен характеристиките на имота, районът и градът Комотини имат няколко привлекателни характеристики. Градът се намира в средата на област Родопи и е столицата на област Източна Македония и Тракия. Освен това Университетът „Демокрит“ (Democritus University of Thrace – DUTH) има централни заведения в Комотини, с факултети по право, физическо образование и спорт, международни бизнес изследвания, етнология-история и др., с годишно средно от 2 500-3 000 студенти, които пребивават в града. Намира се на по-малко от около 30 км от морския бряг.

На Google maps/ Google Earth местоположението може да бъде видяно с координатите: 41.107603, 25.419265 (Google код плюс: 4C59+2P Комотини, Гърция) или на https://goo.gl/maps/jipLr33N2sbaSoTB9

Характеристики на имота: Парцелът на имота има площ от 6,175 кв. м. Лицето на парцела към главния път (вход/изход) на града има дължина от 79 м.

На този парцел се намира сграда от бетон с обща площ от 3,747 кв. м. Сградата включва сутерен с площ от 618 кв. м, партер с площ от 1,430 кв. м, първи етаж с площ от 1,098 кв. м и втори етаж с площ от 599 кв. м. Лицето на сградата има дължина от 55 м.

В сградата има два асансьора – един за промишлен транспорт/стоки и втори за хора. Сутеренът, освен чрез промишлен асансьор за стоки, може да се достъпи и от външната страна на сградата чрез наклонен вход. Покривът на околната площ на сградата е покрит с цимент, а обиколката му е защитена с тухлен паркан, освен лицето на имота, което гледа към главния път. Интериорът на сградата е с подове, покрити с цимент, плочи, дървени паркети, мрамор, в зависимост от използването на пространството (стая).

Районът, в който се намира имотът, позволява разнообразно използване като офис пространство, магазини, магазини на едро, шоуруми и търговски центрове, търговски мол, паркинги (повърхностни или подземни паркинг гаражи), складови площи, център за логистика, промишлени работилници и промишлености с нисък и среден шум (ниво на шум), сгради за развлекателна дейност (като кино, сватбени зали, концертни зали, театри, клубове и др.), хотели [луксозни хотели над 4 звезди не са налични в града] и конферентни центрове, спортни и обучителни комплекси, ресторанти, музеи.

Относно електрозахранването, обектът е свързан както с ниско, така и със средно напрежение, и разполага със собствена инсталация на трансформаторна подстанция. Категорията, към която бъдещият потребител може да бъде свързан, може да се уговори и да се настрои в сътрудничество с енергийната компания. Що се отнася до телекомуникациите, в момента е свързан с A-DSL мрежата, но градът разполага с инфраструктура на VDSL мрежата. Що се отнася до безжичните мрежи, в момента се използва 4G/4G+ обхват. Относно водоснабдяването, имотът е свързан с обществената мрежа за водоснабдяване, като разполага и с частно санитарно помещение, както и със собствена инсталация за отопление.

 

 При интерес към предложението, моля свържете се с екипа на Камарата.
Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games