fbpx

Екипът на Търговско-Промишлена Камара – Пловдив ви кани да вземете участие в Meet4Business AGRA 2023, което ще се проведе от 30 до 31 август 2023 г.

Събитието се организира с подкрепата на Enterprise Europe Network с цел да подпомогне контактите между фирмите на международно ниво в прехода им към по-устойчиви и цифрови бизнес модели. То е част от 61вия Международен панаир на селското стопанство и храните в Горня Радгона, Словения, чийто фокус са иновациите в сектора.

Като участвате в 25-минутните предварително планирани срещи, ще можете да намерите подходящите контакти за създаване на нови бизнес и технологични партньорства.

Кога?

– 30 август 2023 г., 12.30-17.00: B2B срещи, НА ЖИВО в Горня Радгона

– 30 август 2023 г., 10.00-12.00: лекции (на словенски език), НА ЖИВО в Горня Радгона

– 31 август 2023 г., 10.00-17.00 ч.: B2B срещи, ВИРТУАЛНО

Място на провеждане?

– Събитието е хибридно: ще се проведе на живо в Горня Радгона на 30 август и виртуално на 31 август.

Обхват?

АГРО ТЪРГОВИЯ (срещи с купувачи), ПРОИЗВОДСТВО И ПРЕРАБОТКА НА ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ, ПРОИЗВОДСТВО И ПРЕРАБОТКА НА БИОЛОГИЧНИ ХРАНИ И НАПИТКИ, ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ, БЕЗОПАСНОСТ НА ХРАНИТЕ, ЗДРАВЕ НА ПОЧВАТА И ВЪЗСТАНОВЯВАЩО ЗЕМЕДЕЛИЕ, ДИГИТАЛИЗАЦИЯ, РОБОТИКА И ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ. ?

Насоченост?

Фирми, които се интересуват от селско стопанство; Фирми, които търсят партньори и нови кооперации; Екипи за дигитализация и стартиращи компании, търсещи нови клиенти и партньори; Експерти по земеделие, специалисти в сектора, и  други.

Събитието Meet4Business AGRA 2023 обединява компании (купувачи, както и доставчици) от голям брой държави. Предоставя възможност за създаване на нови бизнес контакти и договори. Моделът е ефективен във времето и разходите. Срещите ще се провеждат в специална зона, като ще се уговарят предварително чрез платформата.

За регистрация и подробности ТУК  /Краен срок: 28 август 2023 г./

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games