fbpx

 

За първи път в България – Zero Waste Fest!

Търговско-Промишлена Камара Пловдив в партньорство с Green Revolucia, Пендара и Blagichka Zero Waste организираме първият по рода си Zero Waste Fest в България,  в стремежа си да създадем общност от малки бизнеси и ентусиасти за природосъобразен начин на живот и намаляване на отпадъците.

Събитието ще се проведе на 17 юни 2023г. и включва вдъхновяващи лекции от представители на природосъобразни бизнеси в страната, базар на устойчиви продукти, интересно предизвикателство с награди, фермерски тур, посещение на местни забележителности и още изненади.

За кого е подходящ Zero Waste Fest?

Фестивалът предлага възможността на лидери с устойчиви бизнеси в страната да се запознаят, да разкажат за продуктите и услугите си, да споделят опит и да обменят контакти за бъдещи съвместни проекти и инициативи.

Програмата на Zero Waste Fest включва лекции от представители на бизнеси в областта на кръговата икономика, които ще споделят опит с намаляване на отпадъците, ще разкажат за мотивацията си за изграждане на устойчив бизнес, предизвикателствата по пътя и целите за развитие. Гостите на събитието ще могат да разгледат и щандове на местни производители на вкусна фермерска храна, пивко вино и еко продукти за дома и офиса.

Екипът на Търговско-Промишлена Камара – Пловдив се включва в събитието в рамките на изпълнение на проект FOODRUS за намаляване на хранителните отпадъци от бизнеса и домакинствата.

По време на събитието ще споделим за резултатите от работата ни по проекта и ще разкажем за разработените мерки и приложения за намаляване на хранителните отпадъци, които могат да бъдат предложени в България.

Форматът на фестивалът Zero Waste Fest е чудесна възможност да се постави начало за изграждане на общност от устойчиви бизнеси със съвместни и полезни за околната среда проекти. Вярваме, че зеленото предприемачество тепърва ще се развива в България и се радваме да бъдем част от това вълнуващо начало!

 

Партньори на Zero Waste Fest:

Хан Мадона, Serpact, CUPFFEE, foodObox, За Земята, BioBag

Практическа информация:

Достъпът до събитието е с предварително закупени билети.

В цената на билетите са включени достъп до фестивала и всички лекции, вкусен обяд на 17-ти юни, възможност за нетуъркинг и посещение на интересна пещера в района.

Можете да си закупите билети от тук: https://greenrevolucia.com/product/bilet-za-zero-waste-fest

Както и да поканите колеги и приятели да се присъединят към събитието тук: https://www.facebook.com/events/1238763130091173

Организаторите предлагат отстъпки за групи над 10 души, за повече информация можете да се свържете с Вера Маркова на имейл адрес vera@greenrevolucia.com

Събитието ще се проведе в градината на Хан Мадона, така че високите токчета не са за предпочитане.

Също, организаторите са взели мерки за намаляване на отпадъците от събитието и ви благодарят предварително за помощта при спазването им в името на по-светло и чисто бъдеще за България!

 

За повече информация: Диляна Герджикова, Търговско-Промишлена Камара-Пловдив, 0899221061

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games