Уважаеми г-жи/г-да,
Молим Ви да се включите в кратко проучване за използването на системи за мониторинг на хранителните отпадъци, генерирани от бизнеса и кои са най-разпространените методи за третирането им.
Линк към въпросника (само 4 въпроса) : https://forms.gle/UH41D62N6qQubENBA
Вашият отговор е много важен за нас, за да можем правилно да оценим нивото на познаване и използване на мерки за намаляване на хранителните отпадъци от дейността.
Това проучване се извършва по проект на Търговско-Промишлена Камара – Пловдив FOODRUS – за създаване на кръгови решения за устойчиви хранителни системи.
Основната цел на проекта е да повиши устойчивостта на европейските хранителни системи чрез внедряване на иновативни решения за измерването и превенцията на хранителните отпадъци. Разработените инструменти ще бъдат тествани и предложени за внедряване в 6 региона в ЕС, включително в Област Пловдив.
Проектът е финансиран по програма HORIZON 2020.
Благодарим Ви за отделеното време!