fbpx

В началото на месец февруари първият Клуб по безопасност и здраве при работа в страната отпразнува своята 25-та годишнина. Г-жа Добрина Проданова бе сред официалните гости на събитието и приветства членовете на Клуба по случай празника.

Търговско-Промишлена Камара – Пловдив подкрепя дейността на клуба още в ранните години от възникването му и осъществява съдействие при популяризирането на неговите инициативи и обучения сред бизнеса в региона.

Клубът по БЗР обединява една история на професионалисти с обща кауза. Дълъг е изминатият път, започнал през далечната 1998 година, преминал през различни трудности и работа в условията на непрекъснато променяща се нормативна уредба, но развиващ се непрекъснато и разраснал се в още 12 клуба в цялата страна.

На тържеството присъстваха учредителите на Пловдивския клуб на специалистите по БЗР: Благовеста Карова; Валентина Арабаджиева, Никола Стеев, и други.

Сред офицалните гости на събитието бяха: Стефан Башев – Управител на „Бултекс 99” и основен спонсор на клуба през всичките години на развитие, Иван Добрев – Изпълнителен директор на КЦМ АД, Атанас Чернаев- Директор ИТ- Пловдив, Александър Загоров – Конфедерален секретар на КТ ”Подкрепа“, Боян Бойкински – Областен координатор КНСБ, и други.

Организаторите на тържеството бяха подготвили интересна програма и много изненади.

Снимки от събитието може да намерите тук: снимка 1, снимка 2, снимка 3, снимка 4

 

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games