fbpx

На 21 февруари от 11.30 ч. в Международен панаир – Пловдив, палата 6, ще бъдат открити специализираните изложби Агра, Винария и Фудтех 2023.

Ръководството на Търговско-Промишлена Камара – Пловдив по традиция ще вземе участие в официалната част и ще осъществи срещи с присъстващите фирми от сектора.

АГРА се утвърди като най-голямото икономическо събитие за агробизнеса в Югоизточна Европа. Проявата обхваща всички направления и сектори на земеделието – наука, практика, технологии, техника, продукти, иновации, услуги. Представя най-доброто от постиженията на науката и бизнеса и най-полезното за фермерите и специалистите.

Организаторите съобщават, че АГРА  2023 ще акцентира на прецизното земеделие. Особено отношение ще има към съвременните технологии в сектора. Автоматизацията и дигитализацията са във  фокуса на тазгодишното издание на международното изложение.

Изложението АГРА се провежда под егидата на Министерството на земеделието и храните на Република България.

По същото време в Международен панаир Пловдив ще се проведат: ВИНАРИЯ – Международна изложба за винарство и лозарство и ФУДТЕХ – Международна изложба за храни и напитки, опаковки, машини и технологии.

За подробности ТУК

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games