fbpx

Екипът на Търговско-Промишлена Камара – Пловдив се включи в двудневната партньорска среща по проект FEA-VEE в град Тераса, област Каталуня /Испания/, която се проведе в периода 25 – 26 януари 2023 г.

Домакин на срещата бе Политехническият Университет в град Тераса. Партньорите по проекта, представляващи различни организации от 6 страни на Европейския Съюз – Гърция, Испания, Германия, България, Румъния и Швеция, се събраха, за да обсъдят текущите дейности по проекта и да съгласуват работата си по предстоящите работни пакети.

Като лидер на 6-ти работен пакет Support for policy reform, екипът на Камарата представи дейностите, които по план ще стартират в средата на февруари 2023 г. и инициира дискусия по предложената структура на доклада, който ще цели да бъдат идентифицирани политиките и опита на всяка от държавите, свързани с работната сила в сектора.

Обсъдена беше и следващата, трета по ред, среща по проект FEA-VEE, която ще бъде организирана от Камарата в Пловдив в края на месец юни 2023 г. .

Проект FEA-VEE:

Fashion Earth Alliance – Vocational Excellence and Enterprise united for training, policy reform and sustainability in the fashion, textiles and apparel industries, Project number: 101055934,

е съфинансиран от програма Erasmus+ и е с продължителност 4 години.

Официален сайт на проекта:  https://fea-vee.eu

 

Последвайте ни и в нашите социални мрежи:
Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games