fbpx

Събитието „Голям бизнес ден“, организирано от BNI Растеж Пловдив се проведе на 17.11.2022г. в Регионален исторически музей, където се събраха над 70 собственици на бизнес.

Изборът на локацията не беше случаен. През 1895 г. в Регионален исторически музей е учредена Пловдивската Търговско-индустриална камара. Традиция е тук да се провеждат бизнес срещи и да се слага начало на ползотворни сътрудничества.

Събитието премина като свободен нетуъркинг в две фази – преди и след срещата, като за кратко време участниците успяха да разменят контакти и да уговорят последващи действия за бъдещи партньорства.

Г-н Хронев направи представяне на услугите и дейността на Камарата, както и на работата на мрежата Enterprise Europe Network – най-голямата световна мрежа за подкрепа на МСП, част от която е и екипът ни. Той разказа за проектите, по които работим.

След това Председателят на Камарата проведе разговори с представители на фирми, като бяха  уговорени срещи за продължаване на сътрудничеството в подкрепа на бизнеса в Пловдив и региона.

Информация можете да прочете и в публикацията:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100045234434109

 

 

@90

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games