fbpx

Предлагаме на вниманието Ви една инициатива с идеална цел.

Това е проект за Социална чайна  и е създаден през 2014 г. от Мая Донева и Стояна Стоева във Варна. През 2015 г. с помощта на много доброволци и партньори, Социалната чайна отваря официално врати като алтернативно социално пространство, където младите хора с ограничен достъп до пазара на труда да получат своята първа работа. Едно от основните предизвикателства пред екипа е усточйчивото функциониране на Чайната.

Благодарение на постоянните поддръжници, на активните хора, които организират и идват на събития в Социалната чайна и на любителите на чайове и лимонади,  успяват да поддържат каузата си и заедно с това развиват културния и социалния живот във Варна.

В Чайната вярват, че пътят към едно по-добро общество минава през това хората да се събират, да общуват, да обменят идеи и да си помагат взаимно. Затова полагат усилия да предоставят максимално много удобства за провеждането на смислени и конструктивни мероприятия с любопитни, активни и мотивирани участници.

През последните 3 години откакто отвори врати, Социалната чайна във Варна стана притегателен център на множество културни, благотворителни, младежки и алтернативни събития в град Варна.

Тази година Социалната чайна, заедно с деца от домове за сираци и социално слаби изработват и продават коледни корпоративни подаръци.

Коледен каталог на The Social Teahouse можете да рагледате тук Коледен Каталог The Social Teahouse 2022

@90

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games