fbpx

Enterprise Europe Network – Пловдив Ви предлага възможност да се включите БЕЗПЛАТНО в платформа за виртуални срещи /или срещи на място/ за намиране на партньори в сектор крепежни елементи и технологии по време на изложението FASTENER POLAND®, което ще се проведе в гр. Краков, Полша, от 19 – 28 октомври 2022 г.

Онлайн срещите се организират с подкрепата на мрежата Enterprise Europe Network и ще бъдат активни от 21 до 28 октомври 2022 г., а срещите на място ще се проведат в периода 19 – 20 октомври 2022 г.

За подробности и регистрация в платформата на събитието: https://fastener-poland-2022.b2match.io/

Търговското изложение FASTENER POLAND® обхваща пълния спектър от технологии за закрепване:

-промишлени крепежни елементи и фиксатори – крепежни елементи, винтове, продукти с вътрешни глави, гайки, шпилки и пръти с резба, шайби и пресовани части, щифтове и ключове, пружини, скоби и пръстени и др.

-строителни крепежни елементи – винтове за бетон, крепежни елементи, дюбели, винтове за дърво, пирони, щифтове и др.

-системи за сглобяване и монтаж – автоматизирани системи за закрепване/сглобяване, оборудване за подаване/разтоварване и др.

-технология за производство на крепежни елементи – дизайн на крепежни елементи и симулация на производство, материали, тел и полуготови продукти, подготовка и инспекция на материалите, оборудване за обработка и струговане с ЦПУ, преси и машини за щамповане, технологии за формоване, монтаж и вторични операции, инструментална екипировка и др.

-съхранение, дистрибуция, фабрично оборудване – оборудване и услуги за претегляне/броене, опаковъчно оборудване, материали и услуги, съхранение и обработка на материали, компютърни системи и софтуер

-услуги – инженеринг на приложения/решения, управление на C-части, системи Kan-Ban, директна доставка на контейнери, оценка/одит на доставчика, услуги за инспекция и опаковане.

Събитието е насочено към всички отрасли на индустрията, включително: металообработка, мехатроника, промишлено производство, електротехника, енергетика, автомобилостроене, железопътен транспорт, корабостроене, авиация, стоки за бита, архитектура, интериорен дизайн, мебели и др.

––––––––––––––––––––

ВАЖНО!

Моля, при регистрация посочете Support Office: Plovdiv Chamber of Commerce and Industry

Моля, попълнете подробна информация във Вашия профил, за да си гарантирате полезно и пълноценно участие.

! Събитието е предназначено за регистрирани клиенти на мрежата Enterprise Europe Network.

Регистрация – тук.

За съдействие за включване в събитието, както и за ЕЕН регистрация можете да се обърнете към нашия екип:

Диляна Герджикова, Tel.: +359 899 22 10 61 | Е-mail: een@pcci.bg

 

@90

 

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games