fbpx

Slovarm е основана през 2000 г. като наследник на словашката Armaturka Myjava. Специализирана е в производството на битова и апартаментна арматура, компоненти за разпределение на въздух, студена и топла вода, парно и централно отопление.
Изнася продукцията си в 24 страни по света. Клиентите на Slovarm a.s са световно утвърдени марки от различни индустрии.

Уебсайт – www.slovarm.sk

презентация – тук

Представител/контакти
Mrs. Viera Čuvalová
Mrs. Alena Mavrommataki Svítková
slovarm@slovarm.sk
тел. +421 34 657 2177

Дейност на фирмата
Slovarm a.s е основана през 2000 г. като наследник на словашката Armaturka Myjava. Специализирана е в производството на битова и апартаментна арматура, компоненти за разпределение на въздух, студена и топла вода, парно и централно отопление.
През януари 2020 г. се слива с фирма Словпласт и разширява производствената си програма с асортимент от пластмасови санитарни продукти. Slovarm има дългосрочна стабилна позиция на пазарите в Централна и Източна Европа, повече от 100 договорни бизнес партньора в Словакия и Чешката република и 30 партньора за сътрудничество. Изнася продукцията си в 24 страни по света. Клиентите на Slovarm са световно утвърдени марки от различни индустрии. След сливането със Slovplast разшири своя асортимент от пластмасови продукти с взискателно приложение в инженерната, електрическата, потребителската и автомобилната промишленост. Slovarm също е сертифицирана лаборатория за изпитване на форми за производство на пластмасови продукти. Презентацията включва и референции на нашите клиенти.
Ние сме ориентирани (фокусирани върху) към търговци на едро, студиа за кухни и бани, Hornbach, OBI и др. и не на последно място и към широко портфолио от производство по поръчка. Ние сме изключителен доставчик на предпазни клапани за Dražice и Tatramat.

Описание на продуктите
Различни видове:
арматура за вода, отопление,
PEX – Therm System
PP-R система (клапан, тръба..)
Смесители и аксесоари
WC казанчета
WC връзки
Гъвкави връзки
Сифони
Тоалетни седалки
Консумативи за градинарство

Моля, погледнете уеб страницата.

Интереси и търсени партньорства
Фирма Slovarm a.s има за цел да разшири дейността си, като търси търговци на едро за продуктите си – арматура за вода, отопление, вентили, сферични кранове, санитарни продукти – WC казанчета, WC връзки, гъвкави връзки, сифони, тоалетни седалки и др.
Търси партньори за дългосрочно сътрудничество – интересуват се от възможността да опознаят повече българския пазар и да реализират продажби в България.

@90

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games