fbpx

Председателят на Камарата – г-н Ангел Хронев се срещна с индийска делегация, съставена от представители на Съвета за насърчаване на износа на инженерингови продукти в Индия (EEPC India), която посети България в рамките на Международния технически панаир в Пловдив.

Срещата се проведе на 19.09.2022г. в Пресклуба на Панаира и беше организирана със съдействието на Посолството на Индия в България.

Индийската делегация включваше представители на водещи 24 инженерингови компании, работещи в областта на: индустриални машини и технологии, роботика и автоматизация, строително оборудване, електротехника, материали, инструменти и други.

Г-н Хронев направи представяне на услугите и дейността на Камарата, както и на работата на мрежата Enterprise Europe Network – най-голямата световна мрежа за подкрепа на МСП, част от която е и екипьт ни.

Председателят на Камарата проведе разговор с посланика на Индия в България, като изрази готовност екипът ни да окаже съдействие за бъдещо сътрудничество с фирми от Индия.

@90

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games