fbpx

В периода между 19 и 20 септември в Търговско-Промишлена Камара – Пловдив се проведоха двустранни бизнес срещи в сектор машиностроене и металообработка с подкрепата на ЕЕN.

В търсене на български подизпълнители за немски фирми-възложители представители на немската компания MTC Metall Technik Chemnitz UG i.G. посетиха Камарата с цел да получат експертен съвет и консултация. Допълнително, собственика на фирмата г-н Фиртел изрази желание да направи среща и с кандидати за управител на своя клон в Пловдив, с технически познания и немски език.

В тази връзка, екипът на Камарата организира поредица от срещи с няколко местни компании от посочените сектори, които заявиха интерес за съвместно коопериране и представиха своето производство. Бяха осъществени и посещения на производствените площи на българските предприятия, като последваха и допълнителни преговори.

Ръководството на Камарата се ангажира да продължи да търси и потенциални експерти за управител на клона на немската фирма в Пловдив, която заяви благодарност за цялата организация и предложените партньорства.

 

 

 

 

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games