fbpx

На 21 септември 2022 г. от 11,00 ч. в зала Самара на Търговско-Промишлена Камара – Пловдив ще се проведат двустранни В2В срещи със словашки компании от различни сектори.

Срещите се организират от Търговско-Промишлена Камара – Пловдив, Enterprise Europe Network – Пловдив в партньорство с Trnava Regional Chamber of Slovak Chamber of Commerce and Industry.

Бихме искали да Ви поканим за участие в срещите, където лично да се запознаете с представителите на словашки компании от следните браншове /предмет на дейност/:

Здравословни и диетични храни – търсят партньори за търговия на дребно и на едро; Интересуват се от разширяване на продажбите и нови дистрибутори.

Max Sport s.r.o/ www.maxsportnutrition.com

Производство на семена – търсят партньори на едро в областта на продажбите на опаковки от семена или хоби градинарски асортимент, както и фирми, опаковащи химикали/други материали, използвайки водоразтворимо фолио.

SEDOS s.r.o./ http://www.sedos.sk/

Търговия на едро с хранителни стоки – търсят дистрибутори на хранителни стоки /например масла, компоти, стерилизирани зеленчуци, сокове  и други хранителни стоки/.

Kon-Rad s.r.o./ www.kon-rad.sk

2022 KON-RAD Presentation

Zdravo Organic d.o.o/ www.zdravo.rs

2022 ZDRAVO PRESENTATION

Производството на битова и апартаментна арматура, компоненти за разпределение на въздух, студена и топла вода, парно и централно отопление – търсят търговци на едро, материали за кухни и бани и др.

Slovarm, a.s/ www.slovarm.sk

2022 SLOVARM EN prezentation

Производството на замразени сладкиши, като пица, багети за пица с различни вкусове и топинги /напр. салам, маргарита, гъби/ – търсят нови партньори, /вериги супермаркети, дистрибутори на храни и търговци на едро/ и доставчици на суровини, от които се нуждаят за производството си /замразени плодове, замразени зеленчуци, олио, паста за пица, доматено пюре/.

FROST a.s./ www.frostpresov.sk 

2022 Frost Presentation, product catalog

-Енергийни решения за отопление, охлаждане и вентилация на големи по обем помещения в индустрията и агро сектора, както и спортни и търговски сгради, логистични центрове, складове – търсят фирми, които се занимават с проектиране и конструиране на такива системи за индустриални цели

ADRIAN GROUP s.r.o. /http://www.adriangroup.eu

2022 ADRIAN GROUP Presentation

-Производство и продажба на стоманени заготовки, горещо валцувани безшевни стоманени тръби, студено изтеглени безшевни стоманени тръби, заварени прецизни стоманени тръби, тръбни срезове и огъвания, фитинги – колена и редуктори.

Železiarne Podbrezová a.s./ www.zelpo.sk

Подробна информация за словашките фирми и търсените партньорства можете да намерите тук Slovak companies profiles and demands

 

Задължителна регистрация тук в срок до 16.09.2022 г.

За контакти: Tel.: 032 908 998; +359 899 22 10 61, е-mail: office@pcci.bg , http://www.pcci.bg

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games