fbpx

Търговско-Промишлена Камара – Пловдив Ви кани за участие в работна среща със заинтересовани страни от региона на тема: Приемственост и трансфер на бизнес, на която ще имате възможност да обмените опит с други предприемачи относно особеностите и предизвикателствата при унаследяването на бизнес, както и ще се запознаете с резултатите по проект STOB Regions (вижте по-долу).

Събитието ще се проведе на 28 юли 2022г. от 15 ч. в новооткрития хотел Double Tree by Hilton, Пловдив /пл.Св.Петка 1/, под формата на работна среща с дискусии:

 

14:30 Регистрация;

15:00 -16:30 Работни сесии;

16:30 Коктейл и неформални срещи между участниците.

Моля, вижте програмата тук.

Работната среща се организира по проект: „Унаследяване и трансфер на бизнес в регионите“ (STOB Regions – Succession and Transfer of Business in the Regions) по програма Интеррег Европа 2014-2020

 

За проекта:

През 2017 г. започва изпълнението на проекта, по който Агенцията за регионално развитие с бизнес център за подпомагане на малки и средни предприятия – Пловдив е партньор.

Проектът STOB regions допринася за политиката на сближаване и стратегията Европа 2020 и нейните цели за създаване на растеж и работни места, както и изпълнението на План за действие на предприемачество 2020 (COM (2012) 795 окончателен) – Стълб 2, да се създаде среда, в която предприемачите могат да виреят и растат, ключова област 4 – По-лесен бизнес трансфер. STOB regions има за цел да оптимизира изпълнението на ЕСИ фондове в регионите в областта на развитието и прехвърлянето на бизнес чрез иницииране на процес на обучение, обмяна на опит, оценка, прехвърляне и надграждане на добрите практики в партньорските региони.

За контакт и регистрация:

Диляна Герджикова, Бизнес консултант
office@pcci.bg, 0899221061
Търговско – Промишлена Камара – Пловдив

 

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games