fbpx

Любимият на пловдивчани и гости на града „Капана Фест 2022″ стартира днес. Той ще се провежда до 26 юни на новата си локация – надлеза на ул. „Гладстон“, между Община Пловдив и Цар Симеонова градина. Сцена „Капана“ ще е точно до античния Одеон на Филипопол и със сигурност ще гарантира незабравимо музикално изживяване.

По време на фестивала жители и гости на града ще се радват на освежаващи напитки, коктейли, street food предложения, както и на емблематичната украса, характерна за „Капана Фест“. Ще има бар и лаундж зони, много зеленина. На-големия до момента Базар „Капана“ 110 участници ще представят био и натурални храни, напитки и козметика, авторски изделия, модни марки , художници, бижутери, грънчари, дърводелци, занаятчии и дизайнери.

За да зарадват и най-малките посетители , организаторите на „Капана Фест“, заедно с Държавен куклен театър – Пловдив ще дадат възможност на 160 деца да посетят безплатно две куклени представления.

На 24 юни от 18:00 ч. малчуганите ще гледат „Приказни бъркотии“, а на 26 юни от 18:00 часа „Чук и Пук“. Безплатен талон за всяко от двете представления, може да се вземе от касата на Кукления театър в деня на представлението.

Източник: https://www.plovdiv-press.bg/

@90

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games