fbpx

Enterprise Europe Network – Пловдив Ви кани да участвате в 3-та европейска  бизнес networking вечер, организирана съвместно от 11 двустранни търговски камари: Advantage Austria, Белгия България, Люксембургски бизнес клуб, Британско-българска бизнес асоциация, Българо-румънска търговско-промишлена камара, Confindustria Bulgaria, Френско-българска търговско-промишлена камара, Германо-българска търговско-промишлена камара, Унгарско-българска търговска камара, Шведско-българска търговска камара, Българо-испанска търговска камара, Гръцки бизнес съвет в България, която ще се проведе на 23 юни 2022г. в София Тех Парк.

Имайки предвид текущите европейски и световни събития, международната бизнес общност в България иска да изпрати послание за единство и непоколебима вяра, че успешният бизнес не познава граници и процъфтява в условия на гъвкавост, лоялна конкуренция и върховенство на закона.

Очаква се съвместните усилия на 11-те съорганизатори Камари да доведат до първокласен бизнес networking с над 450 присъстващи, като продължение на последните две успешни издания.

Ще участват представители на висшето и средно ниво на мениджмънта на бизнеса и ще използват възможностите за B2B networking, за да търсят нови партньори, доставчици, клиенти и дистрибутори. Не пропускайте възможността да бъдете част от най-голямото мрежово събитие за 2022 г.

Кога: 23 юни /четвъртък/ 2022г.

От: 19:00ч

Къде: София Тех Парк

Такси за участие:

Членска такса за участие*

Таксата за участие за фирми-членки на камарите съорганизатори е 60 лв. на човек.

Такса за участие на нечленове*

Таксата за участие за фирми, които НЕ членуват в нито един от съорганизаторите е 120 лв. на човек.

*Всички суми са с ДДС

 

Регистрация за събитието: тук

Моля, имайте предвид, че регистрацията се потвърждава само след доказателство за плащане на такса за участие.

За повече информация:

Mihail Iliev

Director Project Management

Sofia Tech Park JSC

111, Tsarigradsko shose blvd., Sofia, Bulgaria

Laboratory Complex, 2nd floor

Mobile: +359 889 900 614

E-mail: m.iliev@sofiatech.bg

www.sofiatech.bg

 

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games