fbpx

Enterprise Europe Network – Пловдив съ-органзира фокусирани виртуални B2B срещи с компании от дигиталния сектор в Индия на 11-ти и 12-ти май.

Целта е да подпомогнем европейски компании, които имат нужди от цифрови технологии, да взаимодействат с експерти от водещи индийски ИТ компании с опит в дигиталните сектори като – киберсигурност, телекомуникации, 5G, блокчейн, електронна търговия, fintech, AR/VR, SAAS, цифрови близнаци, индустрия 4.0.

Подходящи участници от Европа са големи мултинационални организации, МСП, малки компании/стартиращи компании от автомобилостроене / мобилност, енергетика, мореплаване, вода, храни / селско стопанство, аерокосмическа индустрия, промишленост, фармация, търговия на дребно, здравеопазване, производство, логистика и други свързани сектори.

Това са фокусирани, предварително организирани срещи, като за всяка регистрирана компания от Европа ще бъдат подбрани най-подходящите индийски партньори и се предвиждат срещи с най-малко 4 индийски компании, отговарящи на нейните изисквания.

Затова, е необходимо всяка заинтересована компания да се регистира и сподели своите изисквания във формуляра на Google тук – https://forms.gle/skSSQgB8zF2G1nJT6 

Профилите на индийските компании и техният опит ще бъдат споделени преди събитието, за да могат срещите да бъдат финализирани.

Моля, имайте предвид, че крайният срок за регистрация е 28 април 2022 г.

Основен организатор на събитието е Global Business Inroads (GBI) като центърна Enterprise Europe Network в Индия в сътрудничество  с Индийското министерство на информационните и комуникационни технологии (MeitY) – правителството на Индия, Националната асоциация на софтуерните и сервизни компании (NASSCOM) и Търговската камара на Indo-BeNeLux & Industry в Индия. В предишното издание на събитието се проведоха над 210 B2B срещи между 48 компании от ЕС и над 100 индийски компании. Тези B2B срещи доведоха до множество споразумения за партньорство/техническо сътрудничество между европейски и индийски компании.

Надяваме се на подобен успех и тази година, и разчитаме на Вашето участие и принос!

За контакти: een@pcci.bg, 0899221061

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games