fbpx

 

Снимка: Вила Велис

По време на визитата на 10 Азербайджански компании в Пловдив, организирана от Тръговско-Промишлена Камара – Пловдив, ги посрещнахме в подбрани винарни, които най-добре да разкрият отличителния вкус на автентичните български сортове и на качествените вина, които произвеждаме.

Благодарности за гостоприемството на:
Villa Yustina – с. Устина, област Пловдив
Dragomir Winery Estate – с. Брестник, област Пловдив
Villa Velis – с. Карабунар, област Пазарджик

Посетихме и производствента база на TM INOX в гр. Пловдив – един от утвърдените производители на високо-качествено оборудване за винарски изби /и др. обекти от ХВП/ с близо 500 д. персонал и 35 000 кв.м. обща продизвоствена площ.
WineTours.bg – Wine tours in Bulgaria пък ни посрещнаха в ресторант Одеон с отлични вина, където разказаха на Азерските гости за особеностите на българските сортове и винени региони.

Азербайджанските винари оцениха високо нашите вина и създадоха чудесни контакти с българските си колеги.

Дейнотите се изпълняват по проект: EU4BCC: From Grape to Trade, финансиран от Европейската Комисия в партньорство между AHK Azerbaijan – The German-Azerbaijani Chamber of Commerce и Търговско-Промишлена Камара – Пловдив.

Снимки: Вила Юстина

Снимки: Винарна Драгомир

Снимки: Мастърклас в р. Одеон


Този проект е инициатива на Европейския съюз.

Съдържанието на тази страница представлява само възгледите на автора и е негова/нейната отговорност; не може да се счита, че отразява възгледите на който и да е орган на Европейския съюз. Европейската комисия не поема никаква отговорност за употреба на информацията, която съдържа.

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games