fbpx

 

Тази година един от акцентите на изложението ВИНАРИЯ / VINARIA в Международен Панаир Пловдив беше делегацията от Азербайджан 🇦🇿 , на която Tърговско-Промишлена Камара – Пловдив имаше радостта да бъдем домакин.
В първия ден от изложението организирахме при засилен интерес кръгла маса с презентация на Азерските компании, дегустация на вина и Б2Б срещи.
Събитието беше открито от г-н Хюсеин Хюсеинов, Посланик на Република Азербайджан в България и г-н Ангел Хронев, Председател на Търговско – Промишлена Камара – Пловдив.
Трите щанда в палата 11 на Азербайджанските компании през цялото време бяха отрупани с посетители, впечатлени от екзотичната винена дестинация и предложените за дегустация вина.
Не закъсня и обратната връзка от публиката –  на Конкурсa „Изборът на потребителите“ червените Азербайджански вина от традиционния Кавказки сорт Мадраса взехи първи места.
Радваме се, че поставихме началото на отлични партньорства и си пожелаваме: До нови срещи!
––––––-
Дейностите са финансирани по проект From grape to trade, фин. от EUROCHAMBERS по инициативата EU4BCC в партньорство с AHK Azerbaijan – The German-Azerbaijani Chamber of Commerce. 

 


Този проект е инициатива на Европейския съюз.

Съдържанието на тази страница представлява само възгледите на автора и е негова/нейната отговорност; не може да се счита, че отразява възгледите на който и да е орган на Европейския съюз. Европейската комисия не поема никаква отговорност за употреба на информацията, която съдържа.

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games