fbpx

Търговско-Промишлена Камара – Пловдив Ви кани да вземете участие в

Кръгла маса на тема:  Винена дестинация Азербайджан

Кога: на 9 март 2022 г. /сряда/ от 13:00 ч.

Къде: конферентна зала в Палата 10 на Международен Панаир – Пловдив,

по време на Международното специализирано изложение VINARIA 2022.

Програмата предвижда презентация на винения сектор:

Възраждане на винената история и винения туризъм в Азербайджан, като акцентът на събитието ще е представянето на азерските фирми-винопроизводители и специално селектиран от тях продукт.

Участие ще вземат:

AGRO-AZERINVEST LLC, ALCO HALL LLC, AZGRANATA LLC, AZNAR CJSC, Savalan-ASPI Winery LLC, Tovuz Baltiya LLC, както и CRM Trade LLC с подкрепата на Асоциацията на винопроизводителите и износителите на вино и Германо-Азербайджанската Търговска Камара в Баку.

Официален гост на кръглата маса е г-н Хюсеин Хюсеинов, Посланик на Република Азербайджан в България.

Събитието ще завърши с винена дегустация на Азербайджански отбрани вина в непринудена обстановка за срещи.

Работен език: английски език.

Допълнително, ще имате възможност да посетите и да се срещнете с азерските фирми, за да опитате и други техни вина на щандове 5, 14 и 15 в Палата 11 в рамките на VINARIA 2022 от 9 до 12 март 2022 г.

При интерес, моля заявете своето участие на тел: 0878 809140, ел. поща: een@pcci.bg,

Елена Бояджиева, Търговско-Промишлена Камара – Пловдив.

Участието ще бъде с покани.

Събитията са организирани и финансирани по проект: From grape to Trade: Building synergies between Bulgarian and Azerbaijani wine exporters, финансиран от инициативата 𝐄𝐔𝟒𝐁𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬: 𝐂𝐨𝐧𝐧𝐞𝐜𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐂𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐞𝐬 (𝐄𝐔𝟒𝐁𝐂𝐂) на Европейския съюз, управлявана от EUROCHAMBRES, изпълняван от Търговско-Промишлена Камара-Пловдив и  AHK German-Azerbaijani Chamber of Commerce – Baku.

Ще се радваме нашите Български вина да стигнат до сравнително непознатия пазар на Азербайджан – държава с традиции в това отношение. Както и интересните Азерски  вина да намерят свои ценители у нас.

За повече информация: https://pcci.bg/new/from-grape-to-trade/

––––

Този проект е инициатива на Европейския съюз.

Съдържанието на тази страница представлява само възгледите на автора и е негова/нейната отговорност; не може да се счита, че отразява възгледите на който и да е орган на Европейския съюз. Европейската комисия не поема никаква отговорност за употреба на информацията, която съдържа.

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games