fbpx

Търговско-Промишлена Камара – Пловдив наскоро започна работа по два нови проекта за бизнес сътрудничество с фирми от Азербайджан в секторите вино и творчески индустрии. Проектите са финансирани от инициативата 𝐄𝐔𝟒𝐁𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬: 𝐂𝐨𝐧𝐧𝐞𝐜𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐂𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐞𝐬 (𝐄𝐔𝟒𝐁𝐂𝐂) на Европейския съюз, управлявана от EUROCHAMBRES, която включва страните от т.нар. Eastern Partnership – Армения, Азербайджан, Беларус, Грузия, Молдова и Украйна. Наш партньор от Азербайджан по двата проекта е German-Azerbaijani Chamber of Commerce – Baku.

Проектът Create.Industry! – Bridging Culture and Creativity of Bulgaria and Azerbaijan има за цел да допринесе за развитието на двустранни и многостранни партньорства в творческите индустрии от селските райони в областта на занаятите, дизайна и модата, визуалните и сценичните изкуства, като предоставя на МСП възможност да представят бизнеса на азербайджански колеги и институции.

Проектът From grape to Trade: Building synergies between Bulgarian and Azerbaijani wine exporters. цели да свърже Български и Азербайджански производители, износители и търговци на вино, както и съответни секторни организации от двете държави.

! Напомняме Ви, че в момента тече подбор на участници за включване в бизнес мисии до Азербайджан и посрещане на делегация от Азербайджан, участие в тематични уъркшопи и обучения. 

За повече информация за сроковете и дейностите по проектите, и за записване за участие, следете нашия сайт и социални медии. Също така, можете и директно да се свържете с нас на een@pcci.bg или  на тел. 032 908 999; 0878 809 140.


Този проект е инициатива на Европейския съюз.

Съдържанието на тази страница представлява само възгледите на автора и е негова/нейната отговорност; не може да се счита, че отразява възгледите на който и да е орган на Европейския съюз. Европейската комисия не поема никаква отговорност за употреба на информацията, която съдържа.

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games