fbpx

На 7 декември 2021 г. се проведе Седемнадесетото издание на Националния иновационен форум „Възстановяване и устойчивост чрез иновации“ и Церемонията по награждаване на победители в Националния конкурс „Иновативно предприятие на годината“, 2021.

Националният иновационен форум и Конкурсът „Иновативно предприятие на годината“ се организират от Фондация „Приложни изследвания и комуникации“, АРК Консултинг, Единен иновационен център на БАНЕnterprise Europe Network – България, с подкрепата на Изпълнителна Агенция за Европейския съвет по иновации и за МСП на Европейската комисия и Фондация „Конрад Аденауър“, както и в партньорство със София Тех Парк.

За първи път две компании – Къпфи ООД и Оренда Груп ООД, получиха почетните статуетки в категорията „Пазарно лидерство“ на Конкурса „Иновативно предприятие на годината 2021“.

Президентът Румен Радев връчи наградите на отличените предприятия на специална церемония по време на дигиталното Седемнадесето издание на Форума на 7 декември 2021 г.

И тази година финалистите в конкурса получават и правото да използват марката на Фондация „Приложни изследвания и комуникации“ – „Високи постижения в иновациите“. София Тех Парк предостави специална награда за победителя в категорията „Иновативно новостартирало предприятие“. Кандидатите се оценяват по специална методология от експертна група и външно жури.

Събитието ексклузивно представи националния доклад Иновации.бг, който ежегодно изготвя оценка на иновационния потенциал на българската икономика и позицията й в европейски мащаб.

Медийни партньори на Конкурса: предаването „Иновативно“ на БНТ2Българско национално радио – Радио София, Списание „Икономика“DigitalkKaldata.bgсписание „Българска наука“Успелите.бг , Innovation.bgIndustryInfo.bg3e-news.net, Trending Topics.eu.

Виртуалната 3D среда и видео стрийминга са създадени от MP Studio – Иновативно предприятие на 2017 г в областта „Иновация в креативните индустрии“

@90
Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games