fbpx

Д.и.н.Добрина Проданова, Председател на Сдружение „Търговско-Промишлена Камара-Пловдив“, бе удостоена с Почетна Грамота и Плакет на Община Пловдив , за цялостен принос към икономическото развитие на град Пловдив, и по повод  нейния 80-годишен юбилей.

Д-р Проданова е доайенът сред председателите на търговско-промишлени палати/камари в страната, неизменно начело на Пловдивската Камара ,която създава през 1990 г.

За успехите в своето поприще , за цялостната дейност в неправителствения сектор и за дългия си професионален път отдаден на изграждането на забележителната индустрия на града под тепетата от края на 70-те до наши дни, д-р Добрина Проданова бе удостоена и с други две високи обществени признания :

– представяне в академичното издание „Изявени пловдивчани. Личностна енциклопедия“, книга-памет за града , създадена от пловдивски краеведи, историци, журналисти и хора на науката,

– представяне в книгата „Бележити български жени“ , посветена на значими съвременни български жени ,отдали значителна част от личния си живот и професионална дейност в полза на обществото.

гр. Пловдив

18.11.2021 г.

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games