fbpx

Търговско-Промишлена Камара – Пловдив представя Scalefocus: водеща компания в Източна Европа, която предоставя ИТ консултантски услуги, разработка и интеграция на софтуер, модерни технологични решения и дигитална трансформация чрез автоматизация, облачни услуги и модернизиране на остарели технологични системи.

Фирмата изгражда стабилни и дълготрайни бизнес отношения, основани на взаимно доверие и уважение. Като доверен технологичен партньор, създава високотехнологични софтуерни решения по задание на клиента, ключови за успеха и устойчивия ръст на бизнеса му.

Като водеща компания в региона, Scalefocus предлага пълната гама от ИТ консултантски и софтуерни услуги, обхващащи всички фази от жизнения цикъл на разработката на софтуер: от бизнес анализ, проектиране и създаване на прототипи до разработка, автоматизация, внедряване и поддръжка. Екипът е от над 800 изключително талантливи инженери, с помощта на които предлага модерни решения, съобразени с най-новите технологии и най-добрите индустриални практики.

Сферите, в които специализира фирмата са:

  • Разработка на софтуер по поръчка, след анализ или спрямо зададени от клиента параметри;
  • Интеграция на електронни услуги и управление на бизнес процеси (SOI/BPM);
  • Системи за обработка на големи обеми от данни, анализ на данни, бизнес анализ и отчетност;
  • Мобилни решения за компании от различни индустрии включително телекоми, финансови институции, застрахователи, логистични компании и електронна търговия;
  • Интеграция на лицензирани софтуерни продукти за управление на бизнес и административни процеси (ERP,CRM,PM) на водещи доставчици като Salesforce, SAP, Microsoft, IBM и други;
  • Контрол на качеството, одити за сигурност и автоматизирано тестване на софтуер.

За десет години от създаването на Scalefocus са реализирани успешно повече от 500 мащабни проекта за над 300 клиента в 26 държави, сред които иновативни технологични стартъпи, средни и големи предприятия, и компании от Fortune 500.

Scalefocus притежава богат опит в индустрии като Data Engineering & Data Science, AI/ML, FinTech, застраховане и банкиране, производство, телекомуникации, логистика, електронно здравеопазване и клинични изследвания, електронна търговия и други, доказвайки се като доверен технологичен партньор.

www.scalefocus.com

@99

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games