fbpx

            

Търговско-Промишлена Камара – Пловдив, съвместно със Scalefocus   имат удоволствието да ви поканят на първото по рода си  регионално бизнес събитие „PROдавайте като PRO: Среща на бизнеса в Пловдив“, което ще се проведе на 30.09.2021 г. от 15:00 ч. в град Пловдив,  /мястото на провеждане предстои да бъде потвърдено, съобразно епидемиологична обстановка/.

 

За кого е подходящо събитието?

Събитието е насочено към търговски и промишлени предприятия, които искат да оптимизират търговските си процеси и да постигнат повече продажби. Семинарът е подходящ за управители, собственици, изпълнителни, търговски и финансови директори на предприятия от Пловдив и региона.

Научете как можете да обедините всички потоци от данни в една интелигентна платформа за автоматизация на продажбите, управление на веригата на доставките и производството със Scalefocus и Salesforce.

 

Теми на семинара :

  • Какво е Salesforce и защо е важно за управлението на компанията?
  • SalesforceCRM демонстрации
  • Как се внедрява CRM – споделен опит и добри бизнес практики
  • Управление на търговския процес и екип – тенденции, добри практики и бизнес-ползи

 

Scalefocus е една от най-големите български IT компании, която предлага и корпоративни решения за оптимизация и управление на бизнес процесите. Една от първите софтуерни компании, които стъпват в Пловдив през ноември 2014-а г. Притежава богат опит в сферата на дигиталните трансформации, електронното управление и внедряването на софтуерни системи.

Salesforce e водещата в света CRM система за управление на отношенията с клиенти, която помага на бизнеси от различни индустрии да бъдат по-ефективни, по-бързи и по-добри от конкурентите си.

 

Запишете се за събитието тук.

Участието е безплатно, но се изисква регистрация.

 

За контакт и повече информация:

Търговско-Промишлена Камара – Пловдив, тел. 032 908 999,

Е-mail: office@pcci.bg

 

 

*Поради усложнената епидемиологична обстановка, Scalefocus и Търговско-Промишлена Камара – Пловдив си запазват правото да променят финалната локация на събитието или да го проведат под формата на онлайн-семинар, ако условията не позволяват събирането на хора на обществени места. Финалната локация ще бъде потвърдена в поканата Ви.

 

 

 

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games