fbpx

На специално онлайн събитие на 27 май 2021 г. от 11 часа екипът на Шнайдер Електрик ще представи основните параметри и критерии за оценка в конкурса „Стартирай 4.0“. За първи път ще бъде дадена подробна информация и за голямата награда, която ще бъде спечелена от две предприятия.

Тя включва приложенията Machine Advisor, Augmented Operator Advisor и Machine SCADA Expert на Schneider Electric, които ще опростят работните процеси, ще дадат ценни данни за машините, с които се оперира в производството, и ще подобрят цялостния начин на работа. Към наградния фонд Коника Минолта добавя своето решение, което както и големите награди, включващи хардуера, софтуера и интеграцията. Ще бъде отличен и един участник, определен от вътрешно жури на Коника Минолта. Чрез регистрация за присъствие на уебинара на този линк всеки ще може да разбере подробности за решенията и как те ще помогнат практически на неговата дейност.

Кандидатурата за конкурса е максимално опростена и стандартна за всички участници, а екипът на Шнайдер Електрик предоставя пълни консултации и осигурява ментори за подготовката й. Право на участие имат всички предприятия, които произвеждат продукти за крайно потребление на територията на България.

 

Webinar details:
Link https://www.bigmarker.com/cognito-ltd/4-0-6b369d490fdd2f1bfd064cdf
Date Thursday, May 27, 2021 · 11:00:00 AM · Sofia
Duration 2 hours

 

Повече информация за конкурса ТУК.

Пълните условия на „Стартирай  4.0“ са налични на уебстраницата на Шнайдер Електрик България.

@99

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games