fbpx

Днес, 14 декември, БТПП обяви Годишните си награди – 2020. По традиция те се връчват на официална церемония в София хотел „Балкан“, но поради сегашната сложна епидемична обстановка награждаването бе организирано в неприсъствен формат, със заснемане на видео филм.

Именно в тази толкова предизвикателна и изпълнена с трудности година е важно да бъдат откроени тези, които заедно с Палатата  полагаха усилия за по-добро представяне на българските фирми, за по-успешно икономическо развитие на страната ни, за разширяване участието на България в международното разделение на труда.

БТПП отличи компаниите – лидери в класацията на Палатата „Топ 100 фирми, водещи в икономиката на България“ през 2019 г., определени на база международно признати обективни критерии. Към досегашните категории тази година Палатата, съвместно с ИКАП България ЕАД, отличи и компания за най-голям ръст в кредитния рейтинг през 2019 спрямо 2018 г. Специално отличие бе връчено на дългогодишния партньор на БТПП – Университет за национално и световно стопанство, по повод 100 години от неговото създаване.

В класацията по традиция участваха и регионални търговско-промишлени палати (камари), браншови организации, посланици и търговски представители на чужди държави, акредитирани за България, както и представители на службите по търговско-икономическите въпроси на България в чужбина. Своето място в класацията намериха медия и журналист.

Информация за носителите на Годишните награди за 2020 г. ТУК

Онлайн връчването на наградите можете да проследите във видео филма  ТУК

Източник: БТПП

@90

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games