fbpx

Екипът на Търговско-Промишлена Камара – Пловдив ви кани да вземете участие в инвестиционен уебинар, който ще се проведе на 18 ноември 2020 г. , 11 ч. Целта на събитието е представяне на инвестиционните възможности в България – обща икономическа среда, преимущества, приоритетни сектори и области за инвестиции, както и конкретни проекти в България, търсещи инвеститори. В семинара ще вземат участие: инвеститори, фондове, банки, фирми, търговско-промишлени палати от Руската Федерация.

Организатори са Българската търговско-промишлена палата, Търговско-промишлената палата на Руската Федерация, Съветът по инвестиции при БТПП и със съдействието на Търговско-Промишлена Камара – Пловдив, част от мрежата Enterprise Europe Network

Във връзка с предстоящото събитие, БТПП и Съветът за инвестиции при БТПП отправят покана за представяне на реални проекти в България, които да бъдат обявени по време на уебинара. Препоръчително е информацията за проектите да съдържа: кратко представяне на английски език, обосновка на проекта, необходими ресурси /човешки, материални, финансови/, анализ на силни и слаби страни, контакти.

Моля изпращайте информацията най-късно до 9 ноември 2020 г. на e-mail: office@pcci.bg

Ще се радваме да вземете участие в събитието, което ще се проведе в електронен формат на 18 ноември 2020 г. от 11.00 до 12.30 ч. Работен език – руски език.

За участие можете да се регистрирате тук: https://forms.gle/LBJHcZK5F9T7Fmja6

Уебинарът ще се проведе в платформата Google meet на следния линк: https://meet.google.com/jfu-oett-ubf.

@99

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games