fbpx

Екипът на Търговско-Промишлена Камара – Пловдив представя на вашето внимание възможностите за бизнеса, които предлага Центърът за социални иновации към община Пловдив, с който работим в партньорство:

Центърът за социални иновации към община Пловдив е иновативно решение на местно ниво за справяне с младежката безработица и реактивирането на младите в обществения живот и пазара на труда. Целева група – младежи между 15-29 годишна възраст, които не са в заетост, образование или обучение (NEETs) . Екипът на ЦСИ има за цел да подпомогне реактивирането на младежите в пазара на труда чрез намирането на подходяща работа, стаж или обучение.

Услугата е напълно безплатна и не се обвързва с договорни отношения или ангажименти към изпратените за интервю кандидати.

Центърът обединява всички услуги на община Пловдив на едно гише. Пловдив като водещ индустриален, културен и ИТ център в България е притегателно място за млади хора, които търсят образование и работа, както и причина на младите да останат в града, а Центърът свързва потребителите с фирми, организациии, фондации, които търсят служители, работници и/или стажанти според интересите и квалификациите им.

ЦСИ се намира в Дома на учителя в началото на Стария град и разполага с две зали с капацитет до 50 човека, в които може да бъдат организирани различни мероприятия, семинари, обучения.

Център за социални иновации към община Пловдив работи с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

 

За контакти:

Център за социални иновации към община Пловдив,

адрес: ул. П.Р. Славейков 4, гр.Пловдив, E-mail: innovationcenter@plovdiv.bg

 

@99

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games