fbpx

Екипът на Търговско-Промишлена Камара – Пловдив ви информира, че Столичната община стартира днес пилотна програма “Кризата като възможност” в подкрепа на граждански организации, социални предприятия и микропредприятия към по-адаптивни и по-устойчиви дейности и бизнес.

Цели: Кризата, предизвикана от разпространението на COVID-19 във всички сфери на нашия живот, постави на изпитание начина на функциониране на огромен брой организации, изостри съществуващи проблеми и подчерта потребност от изцяло нови услуги. Тя доведе както до мобилизиране на хора, организации и институции в помощ и подкрепа за преодоляване на последиците от създалата се ситуация, така и до дистанциране и разпад на съществуващи екипи и общности.

Последиците от кризата няма да преминат бързо, но самата криза може да се превърне във възможност за развитие и нови дейности, които да осигурят по-голяма адаптивност на организациите и бизнеса към динамичното настояще и бъдеще.

 

Програмата “Кризата като възможност” бе стартирана днес и предвижда безвъзмездно финансиране в две направления:

– Направление 1: Дигитално адаптиране и постигане на устойчивост на организации. (безвъзмездна финансова подкрепа на проект в размер до 20 000 лв.)

– Направление 2: Развитие на общности (безвъзмездна финансова подкрепа на проект в размер до 10 000 лв.)

 

Предварителни насоки за кандидатстване по програмата „Кризата като възможност“ можете да намерите ТУК.

Краен срок за електронно подаване на проектите: от 23 октомври 08:00 часа до 16 ноември 2020 г. 17:00 часа.

 

Ще бъдат проведени онлайн информационни дни на следните дати: 28 октомври от 10.00 ч до 12.00 ч. и 30 октомври от 14.00 ч до 16.00 ч., за които се изисква предварителна регистрация.

@99

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games