fbpx

Посолството на Република Аржентина в България има удоволствието да Ви информира, че на 11.09.2020 (петък) от 11:00 ч. в Белозем, обл.Пловдив, ще се проведе първото по рода си събитие, специално ориентирано към промотиране на аржентинска селскостопанска техника.

Събитието е организирано от Посолството на Република Аржентина в България, с подкрепата на Аржентинската Камара на производителите на селскостопанска техника. То беше обсъдено и на срещата проведена наскоро между Министър Десислава Танева и Посланик Алфредо Атанасоф. Екипът на Търговско-Промишлена Камара – Пловдив също ще подкрепи инициативата.

Събитието има за цел да представи на българските производители предимствата в използването на аржентинските модели, по-конкретно т. нар. „система за директна сеитба“ и ще се проведе на открито, спазвайки нормите свързани с настоящата епидемиологична обстановка. Ще бъдат показани на място няколко машини, както и ще бъде осъществена онлайн връзка със специалисти от Аржентина, чрез дигитална платформа на живо.

За контакти:

ПОСОЛСТВО НА РЕПУБЛИКА АРЖЕНТИНА В БЪЛГАРИЯ

ТЪРГОВСКО-ИКОНОМИЧЕСКИ ОТДЕЛ

Бул. “Драган Цанков” 36, ет. 8, София

Тел +359 2 971 2539 / Fax +359 2 969 3028; Мобилен: +359 888 295 390

Email: comerciales_ebulg@mrecic.gov.ar

 

@99

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games