Enterprise Europe Network – Пловдив Ви предлага възможност да се включите БЕЗПЛАТНО в две платформи за виртуални срещи за намиране на партньори в сектор Храни и съпътстващи индустрии:

1./ RIGA FOOD VIRTUAL B2B EVENT: 7-9 СЕПТЕМВРИ , събитие за он-лайн В2В срещи по време на международното хранително изложение Riga Food 2020 в Латвия.

Riga Food е най-голямото хранително изложение в Прибалтийския регион; през 2019 са участвали над 700 компании от 35 държави и близо 40 000 посетители. Тази година, изложението е придружено и от он-лайн В2В събитие, което има за цел да обхване както изложителите и посетителите на място, така и заинтересовани компании, от цял свят, които да се включат виртуално.

Фокус: Храни и напитки * Пакетажна индустрия * Кетъринг * Храни и оборудване за HOREKA

Краен срок за регистрация /заявяване на срещи/: 04. 09. 2020

Повече информация и регистрация: https://rigafood2020.b2match.io/home

2./ FOOD CONNECTIONS BELGIUM: 17-24 СЕПТЕМВРИ, серия от он-лайн семинари и В2В срещи между потенциални партньори с фокус Белгийския пазар.

Food Connections е ежегоден форум, организиран в Белгия, който осъществява жив контакт между компании в сферата на храните и дискусия по актуални проблеми в индустрията. Тази година изданието е изцяло виртуално и е разделено в две части:

  • виртуални В2В срещи
  • уебинари с отворени въпроси на 17 септември, по темата Гъвкавост на бизнеса и системата на храните; на 22 и 24 септември, по темите Алтернативни/ растителни протеини в храните и Дигитализация и е-търговия след COVID-19.

Фокус върху иновации в ХВП: Пакетиране * Суровини и съставки * ИТ решения * Маркетинг и дистрибуция  

Краен срок за регистрация: 14. 09. 2020

Повече информация и регистрация: https://foodconnections.b2match.io/page-4221

____________________________________________________________________________________

ВАЖНО!

Моля, при регистрация посочете Support Office: Plovdiv Chamber of Commerce and Industry

Моля, попълнете подробна информация във Вашия профил, за да си гарантирате полезно и пълноценно участие.

За съдействие за включване и провеждане на срещите, можете да се обърнете към нашия екип:  Диляна ГЕРДЖИКОВА , Tel.: 032 908 997; +359 899 22 10 61 | Е-mail: een@pcci.bg

 

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games