В БТПП постъпи информация от СТИВ Вашингтон за възможностите за внос на медицински изделия, дезинфектанти, екипировка и защитни облекла в САЩ с кратки разяснения за това как могат да достигнат до американския пазар, неговите специфики и с контакти на вече познати потенциални партньори и координати на вносители и дистрибутори.

За навлизане на американския пазар се изискват местни сертификати, като процедурата се извършва в Американската агенция по храните и лекарствата – U.S. Food and Drug Administration – FDA. Обща информация за съответните разрешителни ще намерите тук. Контакти на специализирани фирми, които извършват тази дейност тук.

Ускорени продажби по електронна търговия в САЩ – специализирана американо-българска фирма с безплатна услуга по организацията на продажбите в Amazon и други платформи за електронна търговия – Amazing.

Информация как се работи по държавни поръчки в САЩ с тях, особено военни и бедствия и аварии; много от тях са за лични предпазни средства.

Платформа за следене на държавни поръчки, в т.ч. лични предпазни средства – САЩ, Канада и целия свят:

TheCompanyMonitor.com

Martin TsanovProduct Manager

Co-Founder @BizPortal Ltd.

T: +359 (0) 877 972 900

tsanov@bizportal.bg

www.bizportal.co

www.thecompanymonitor.com

www.onemoresource.com

www.bizconsult.bg

www.bizportal.bg

 

Същесвува пряк път към байерите в САЩ чрез услуга на базирана в Охайо компания ECRM, която прави организирани индивидуални срещи в САЩ на фирми с над двадесет байера на вериги – болнични или търговски.

За допълнителна информация:

Иво Константинов

Търговски съветник

Посолство на Република България

“Dimitar Peshev” Plaza
1621 22nd Street, NW, Washington D.C. 20008
trade@bulgaria-embassy.org

Tel.+1 202 332 6609

Tel. +1 202 387 5770
Fax: +1 202 234 7973

Източник: БТПП

@90

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games