EY Bulgaria (Ernst & Young) и Enterprise Europe Network – Пловдив към Търговско – Промишлена Камара – Пловдив канят всички компании от Пловдив и региона на уебинар на тема: Подготовка на стратегическа сделка – придобиване, сливане или продажба във връзка с преодоляване последствията от COVID-19.

Дата и час на провеждане: 9 юли 2020, 11:00 – 12:30 ч.

В уебинара ще научете какви са възможностите да възстановите бизнеса си или да инвестирате чрез стратегически сделки за продажба или закупуване на дялове.

  • Тенденции на пазара – какъв е инвеститорският интерес към сделки с компании в различните сектори на икономиката;
  • Как да привлечем капитал за осигуряване на растеж на компанията; стратегически партньорства с инвеститори, видове сделки;
  • Подготовка за стратегическа сделка – как да структурираме компанията си така, че да сме готови за реализиране на сделка;
  • Критични стъпки за повишаване на стойността на компанията;
  • Планиране и структуриране на сделка.

Неочакваната поява на COVID-19 преобърна много организации по света и направи процесите по планиране и прогнозиране изключително сложни за бизнеса. Но както правителствата, така и лидерите на компаниите не могат да си позволят да бъдат напълно реактивни, а трябва да планират активно сценариите напред.

Преосмислянето на стратегията, промяната на оперативните модели и възможностите за придобиване или продажба на активи точно в настоящото време на несигурност може да се окаже един от най-важните приоритети за всеки бизнес.

Присъединете се към уебинара, за да се запознаете с важните моменти при подготовката на сделка – в рамките на един час, в комфорта на вашия дом или офис. След уебинара всеки един от участниците ще може да си насрочи лична онлайн среща за директни въпроси към един от най-опитните специалисти по структуриране на сделка в България.

Темите ще бъдат представени от:

 

Диана Николаева, Съдружник, Лидер на отдел „Консултантски услуги по сделки“

Диана има над 28-годишен богат опит в изготвянето на бизнес оценки, корпоративното управление, сливане и придобиване на предприятия, финансов анализ и инвестиционно консултиране, преструктуриране и приватизация и предоставянето на услуги по финансов дю дилиджънс. Тя ръководи всички проекти в областта на банките и финансите, застраховането, транспорта, телекомуникациите, инфраструктурата, недвижимите имоти, производството, енергетиката и много други сектори – както в България, така и Северна Македония, Албания и Косово.

 

Стефан Стоянов, Заместник-кмет “Oбразование и бизнес развитие”, община Пловдив

От 2019 г. до сега заместник-кмет на община Пловдив, с ресори образование и бизнес развитие.
Отговаря за създаване на дуални паралелки и връзката между бизнеса и образователната система.
Ръководи звеното за бизнес развитие и привличане на инвестиции в Пловдив и региона.

Как да се регистрирате?

Уебинарът ще се проведе на български език, а участието е безплатно.

За да заявите своето присъствие, моля попълнете РЕГИСТРАЦИОННАТА ФОРМА.
За въпроси по регистрацията за уебинара, моля свържете се с нас на посочения имейл адрес: EY@bg.ey.com

За организаторите

Уебинарът се организира от международната консултантска компания EY (Ernst & Young) в партньорство с Enterprise Europe Network – Пловдив към Търговско – Промишлена Камара – Пловдив.

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games