Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира националното участие по време на едно от най-голямите изложения в света за сектора на хранително-вкусовата промишленост – SIAL, което ще се проведе във френската столица Париж между 18 и 22 октомври 2020 година.

Българският щанд ще бъде разположен на над 240 кв. м, като ще представи продукцията на 38 български компании.

Сред предприятията, които ще вземат участие в мащабното изложение, са производители на алтернативни храни, насочени към вегани, вегетарианци и хора, ориентирани към здравословно хранене. Също така, българският щанд ще представи и деликатесни продукти от охлюви и месо от охлюви, био и веган изделия, пресни плодове и зеленчуци, пчелен мед, консерви, семена, чай, билки, българско саламурено сирене, шоколад, сладкарски изделия и печива.

SIAL се провежда веднъж на две години от 1964 г. насам, като събира на едно място близо 4000 изложители от 200 държави от цял свят, които представят последните тенденции в хранително-вкусовата индустрия. По данни на организатора, търговските договори, сключени по време на изложението възлизат на над 2,5 милиарда евро.

Водеща тема на тазгодишното издание на панаира ще бъде промяната, идваща с предизвикателствата и възможностите на настоящата икономическа ситуация.

В рамките на мащабното изложение ще бъдат организирани съпътстващи събития, на които ще бъдат представени последните иновации в ХВП, като ще бъде засегната и темата за бъдещото световно развитие на сектора. В допълнение, ще бъдат представени и данните от последните анализи на глобално ниво за състоянието на бизнес сферата, като участниците ще имат възможност да споделят своя опит с колегите си от цял свят.

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games