Търговско-Промишлена Камара – Пловдив Ви кани на он-лайн B2B събитието „Cluster-to-Cluster Meeting & Innovat&Match Brokerage Event“. 

В събитието ще бъдат проведени он-лайн видео разговори между потенциални партньорски  организации: клъстери, НПО, университети, компании, развиващи дейността си и имащи интерес по темите:

🌊 Blue Growth

🔗 Digital Growth

🌱 Sustainable Growth

Събитието ще се проведе на 10 – 12 юни през платформата за Б2Б срещи B2match, която в резултат от COVID-19 се трансформира към предлагане на виртуални стаи за он-лайн срещи и т.н. matchmaking.

Събитието дава възможност за обмяна на опит и намиране на партньори и контакти за съвместни проекти по множество теми / всички теми са изброени на този линк: https://innovatmatch-2020.b2match.io/page-4771 и е едно от първите по рода си он-лайн събития с този мащаб.

Само към момента в платформата са регистрирани повече от 300 участници от 31 държави, чиито профили и контакти можете да разгледате след регистрация.

Участието е безплатно и регистрацията не води до допълнителни ангажименти.

Ще се радваме ако намерите за полезна информацията и се регистрирате за участие тук: https://innovatmatch-2020.b2match.io/

Моля при регистрация да отбелязвате Plovdiv Chamber of Commerce and Industry като подкрепяща организация.

Оставаме на разположение за въпроси и съдействие!

 

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games