fbpx

Търговско-Промишлена Камара – Пловдив Ви призовава да се включите в Академия за фермери и микро произовдители на храни „ПЕНДАРА“, която ще се проведе на 5-7 юни. Организатор и инициатор на събитето е Фондация LocalFood.

За кого ще бъде полезна академията:

  • земеделски производители или микро производители на занятчийски, био -храни, специфични храни,
  • ентусиасти с желание да стартират собствен бизнес с местни храни: напр. пекарна, работилница за домашна храна или кокетно ресторантче.

За да развиете успешен бизнес с храни, се нуждаете от специфични знания и помощ, които можете да получите от специалистите в Академията.

Обучението включва:

1./ 5 панела:

бизнес моделиране и маркетинг
управление качеството и безопасността на храните
финансиране на стартиращ бизнес
агро, гастро и винен туризъм
примерът на успешните бизнеси

2./ Сертификат за проведен HACCP курс;

3./Достъп до записите на изнесеното съдържание по теми.

„Пендара“ е дългосрочен проект на Фондация LocalFood.bg, който цели да подпомага старта на бизнес инициативите с местни храни, да проучи в детайли потенциала на принудителния сив сектор и да допринесе за реформи в полза на свободните продажби на домашни храни.

Част от стратегията на „Пендара“ е развиването на програма за обучения на стартиращи бизнеси. Тя включва годишни кампании „Академия Пендара“ в София, Пловдив и Варна за цялостна подготовка на малки производители/търговци, желаещи да започнат свой бизнес.

За повече информация, цени и записване:

Академия Пендара: https://pendara.bg/p/akademiya-pendara-2020-v-sofiya/?fbclid=IwAR3V4RV5pMrI1JaGW7I3wNQRPKfI9km7g5U4iMUSjp3UrbjMgLNd8anEm68

 

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games