fbpx

Търговско-Промишлена Камара – Пловдив ви информира, че групата ‘Парижки летища’ (Aéroports de Paris , „Groupe ADP“) и Парижки регион (Paris île-de-France Region) стартират Покана за иновационни проектиПредизвикателство за безопасно пътуване„, насочена към френски и международни стартиращи фирми, както и иновативни малки и средни предприятия с цел идентифициране, квалификация и изпробване на нови технологии и решения в подкрепа на икономическото възстановяване в авиационния сектор, като същевременно се работи за възстановяването доверието на пътниците по време на пътуването им от дома до летището, както и на служителите, работещи върху платформите на летището.

Конкурсът акцентира върху следните теми:

– Почистване на вътрешни и външни пространства, спазване на бариери, др.

– Решения за места, на които се получават струпвания на големи потоци от хора, бързи и индивидуални технологии за откриване и др.

– Разработване на нови услуги, гласово активирани повърхности, нетактилни методи на плащане, онлайн пазаруване, др.

 

Кандидатите трябва да разполагат с продукт, който вече е разработен, така че техните проекти да бъдат бързо внедрени.

Фирмите могат да кандидатстват по поканата до 20 Май 2020 г.

Преди финала, който ще се проведе в периода от 26-ти до 28-ми Май, ще бъдат избрани три досиета по тема и двете най-обещаващи ще бъдат тествани бързо, за да могат прототипите да получат съфинансиране от Парижкия регион Île-de-France и Groupe ADP.

Журито ще бъде съставено от представители на авиокомпании, участници в мобилността и туризма, както и здравни специалисти.

 

Ще намерите всички подробности на следния сайт: https://www.safetravelchallenge.com/  

За връзка и допълнителна информация: info@safetravelchallenge.com

 

@99

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games