fbpx

Уважаеми Предприемачи,

Търговско-Промишлена Камара – Пловдив ви кани да се включите в търговска мисия в рамките на международното търговско изложение WIN EURASIA 2020, което обединява 6 международни индустриални изложения под един покрив. Организирана от Hannover Fairs Turkey Fuarcılık, турското подразделение на Deutsche Messe, WIN EURASIA очаква и тази година около 2000 изложители и над 85 000 посетители от цял ​​свят. Изложението ще се проведе в периода 12 – 15 март 2020 г. в TÜYAP – Истанбул под мотото „Спечелете бъдещето!“.

Изложението ще привлече фирми от следните сектори: металообработване, заваряване, повърхностни технологии, интегрирана автоматизация, авто-мото системи и решения, индустриални енергийни системи и CeMAT EURASIA. Цялата екосистема, необходима за модерните производства на бъдещето, като обработка на ламарина, технологии за оформяне на метали, заваряване, IoT, AR / VR, AI, услуги за автоматизация, роботизирани технологии, електрически, електронни и енергийни системи, хидравлични и пневматични услуги, интралогистични, компресорни и вакуумни технологии, и др., ще бъде представена в рамките на WIN EURASIA 2020. А специалната зона на индустрия 4.0 и 5G ще предложи на местните и чуждестранни компании възможност да промотират най-новите си технологични продукти и услуги в Истанбул.

Участниците в българската делегация, която ще посети изложението, следва да извършват търговска дейност в някой от гореспоменатите сектори на изложбата.

Тъй като фирмите в мисията ще получат частично финансиране от Министерството на търговията на Турция, е необходимо те да заявят официално своя интерес, като изготвят свой фирмен профил в специален формуляр Buyer Mission Program Application Form , след което да получат одобрение за участие.

Одобрените участници в бизнес делегацията ще получат следните преференции:

  • Безплатно настаняване в 5-звезден хотел и градски трансфери (11-14 март 2020 г.)
  • Участие в B2B срещи с потенциални турски партньори на 13 март 2020 г.
  • Участие в официална вечеря и обяд
  • Ползване на общ щанд с включено оборудване (12 кв.м.)
  • Организиране на специални презентации в конферентните зали по време на изложението.

Краен срок за заявяване на участие: 21.02.2020 г.

Моля при интерес от ваша страна за участие в организираната от Търговско-Промишлена Камара – Пловдив бизнес мисия до Истанбул по време на международното търговско изложение WIN EURASIA 2020, да се свържете с нашия екип на тел. 032 908999 или по Е-mail: een@pcci.bg за съдействие и насоки.

@99

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games