Екипът на Търговско-Промишлена Камара – Пловдив ви информира за възможността да се включите за участие в международно брокерско събитие в рамките на World Expo 2020 в Дубай, което се организира от мрежата Enterprise Europe Network и ще се проведе в периода от 20 до 22 януари 2021 г. Основен организатор е Търговската палата в Люксембург.

Целта на събитието е да се използва международното измерение на Световното изложение в Дубай, за да предостави допълнителни възможности за интернационализация на европейските компании. То се предвижда да бъде многосекторно, за да даде възможност за участие на различни фирми, но ще постави специален акцент върху всички приоритетни сектори за европейската икономика, а именно: устойчиво развитие, кръгова икономика, ИКТ, транспорт и логистика, иновации и индустрия 4.0, за да бъде в съответствие с темата на Световното изложение „Connecting Minds, Creating the Future“. Освен това, акцент се поставя и върху следните сектори: автомобилна и електронна мобилност, науки за живота и биотехнологии, еко-технологии, околна среда и възобновяема енергия, еко-строителство, MICE и туризъм, както и услуги за бизнеса.

Важно е да се отбележи, че ще бъде организирана „Седмица за устойчиво развитие“ в периода  от 16 – 21 януари 2021 г. в рамките на Световната изложба, която ще обедини ключови специалисти и водещи имена от сектора. Като приоритетна тема за икономиката на ЕС, предвиденото събитие на EEN ще включи Седмицата за устойчиво развитие като част от допълнителната програма.

Планирани са посещения на участниците в индустриални зони, тематични семинари, неформални срещи между участниците по време на приеми/коктейли, както и предварително уточнени b2b срещи по интереси.

Таксата за участие възлиза на 250 евро и включва следните услуги:

– Изготвяне на индивидуален график за b2b срещи

– Участие в семинари и работни срещи

– Посещения на фирми / Специални икономически зони, с включени трансфери

– Билет за вход по време на World Expo Dubai 2020

– Участие в официален прием и коктейли

– Обяд по време на b2b срещите в изложбената зала.

 

За подробности и програма може да разгледате интернет страницата на събитието:  www.b2fair.com/dubai2020

Ако желаете да заявите интерес за участие в международното брокерско събитие на мрежата Enterprise Europe Network в рамките на World Expo 2020, моля да се свържете с нашия екип за съдействие: тел. 032 908999, -80 или по е-mail: een@pcci.bg.

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games