Уважаеми Дами и Господа,

Търговско-Промишлена Камара – Пловдив има удоволствието да ви покани да вземете участие в дискусионен форум и кръгла маса по проект „ДИГИТАЛНИ МСП – Стимулиране приноса на МСП в реализирането на политиките за дигитализиране на икономиката“ BG05SFOP001-2.009-0002-C01, по оперативна програма „Добро управление“ на Българската търговско-промишлена палата, който се изпълнява съвместно с регионалните търговско-промишлени палати.

Целта на проекта е да се насърчи участието на малкия и средния бизнес, както и на структурите на гражданското общество в провеждането и мониторинга на политиките, свързани с дигитализацията на икономиката и електронното управление.

По време на бизнес форума Дигитална агенция SEOMAX ще направи презентация на тема: Как ефективно да използваме дигиталния маркетинг за нашия бизнес, която ще включва следните под-теми:

– Социални мрежи и тяхното въздействие
– Онлайн реклама за Facebook и Google
– Успешни типове Facebook и Instagram реклама
– Какво е оптимизация за търсещи машини (SEO)
– Как може да позиционираме нашия сайт на по-предни позиции в Google
– Маркетинг чрез съдържание

Събитието е предназначено за собственици на бизнес, мениджъри на компании, членове и клиенти на БТПП – София и Търговско-Промишлена Камара – Пловдив.

Дата и място на провеждане: 26 ноември 2019 г. /вторник/ от 14.00 ч. в зала „Самара“ на Търговско-Промишлена Камара – Пловдив, Адрес: ул. Самара 7, етаж 2.

Участието е безплатно!

Програма: ТУК

Регистрационна форма: ТУК или заявете Вашето участие на имейл: office@pcci.bg .

Краен срок за записвания: 25 ноември 2019 г.

Тъй като местата са ограничени, регистрации ще бъдат приемани до запълване капацитета на залата.

 

За информация и контакти с нашия екип: тел. 032 908 980; 0878 809156.

 

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games