Виа Експо и Търговско-Промишлена Камара – Пловдив Ви канят да посетите изложбената зона на “БЕЗ аварии” (14-15 ноември) в рамките на първият по рода си международен форум, посветен на темата за безопасност и ефективност в индустрията.

Пловдив е домакин на тази престижна изява, която среща експерти и изложители от 7 държави с представители на водещи компании. Конференцията ще бъде открита от г-жа Добрина Проданова – Председател на Търговско-Промишлена Камара – Пловдив, инж. Атанас Ангелов – председател на УС на Българската Асоциация на архитектите и инженерите – консултанти и Йоханес Ван Селм – съветник към Италианската организация за индустриална поддръжка и на Европейската федерация на националните асоциации за индустриална поддръжка.

Защо да посетите изложбената зона с вход свободен

∙ Събитието ще ви помогне да минимизирате опасности и щети от критични ситуации с неблагоприятни финансови, екологични и социални последици.

∙ Ще имате възможност да направите полезни контакти, ще споделите свои нужди, ще направите информиран избор на решение.

 

Ще получите актуална информация и отговори на следните въпроси:

  • Как да избегнете аварии и непланувани ремонти на сгради и съоръжения?
  • Как интелигентна система с елементи на изкуствен интелект предотвратява човешки грешки? Нови решения за видеонаблюдение и сигурност.
  • Как да повишим производителността чрез технологии за автоматичен мониторинг?
  • Защо да не подценяваме пожарната опасност?
  • Как да намалим консумацията на енергия, да избегнем прекъсване на ел. захранването?
  • Кои са предимствата от внедряване на индустриални интерком системи за комуникация и евакуационно оповестяване?
  • Защо е важно качеството при защитните облекла и лични предпазни средства?
  • Електрически задвижки и арматура, защитни блокиращи системи и др.

 

КОНФЕРЕНЦИЯ

Лектори ще представят актуални теми и тенденции: Инфрачервена термография, Финансиране на проекти, Защо да сертифицираме продуктите си за безопасност? Техника, която спасява човешки живот и др. Ако желаете, все още има възможност да се включите. Програма

Искате да постигнете едно по-високо ниво на безопасност и конкурентност, заповядайте на “БЕЗ аварии”. Работното време е от 10.00 – 18.00 (14 ноември), 9.30 – 15.00 (15 ноември), Гранд Хотел Пловдив.

www.viaexpo.com

@99

Call Now Button
Free WordPress Themes, Free Android Games